50 jaar lang!

Muziekvereniging Kempengroen 1968-2018

Muziekvereniging Kempengroen bestaat 50 jaar en wil dit jubileum graag met u gaan vieren. In het weekend van 8, 9 en 10 juni 2018 zal de kern van Steensel in het teken staan van gezellige muziek en ambiance. Het feestweekend voorziet in een tal van verschillende muziekstijlen, zodat we een breed publiek hopen te bereiken.

Om het weekend te kunnen laten slagen hebben wij uw hulp nodig! Bent of kent u een oud-lid van (drumband) Kempengroen? Wij zien iedereen graag op onze feestavond verschijnen zodat we samen mooie herinneringen op kunnen halen.

Ook kunnen we voor allerlei werkzaamheden voor, tijdens en na het weekend hulp gebruiken. We denken aan het inrichten en opruimen van de feesttent, bardiensten, etc. Mocht u enthousiast zijn om onze vereniging te ondersteunen in de verschillende werkzaamheden tijdens dit weekend, vragen wij u dit kenbaar te maken via penningmeester@kempengroen.nl. Alle hulp is welkom!

In mei komen leden van de muziekvereniging huis-aan-huis voor de verkoop van loten. Tijdens het weekend zal een loterij gehouden worden waarbij mooie prijzen te winnen zijn: 1e prijs een reischeque ter waarde van € 500,00, 2e prijs flat screen TV en 3e prijs Airfryer. Deze loterij vervangt dit jaar onze donateursactie. Voor mensen buiten Steensel of als u ons gemist heeft zijn er loten te koop tijdens het weekend in de feesttent. De trekking vindt plaats op zondag 10 juni a.s.

Wij ontvangen u graag tijdens ons feestweekend!