Festiviteiten

Het programma is als volgt:

Vrijdagavond verwennen wij u graag met een dinerconcert. Kempengroen wordt deze avond bijgestaan door enkele muzikanten uit de regio waaronder vocale artiesten. Naast de muzikale inbreng zal het u aan niets ontbreken op bourgondisch vlak. Kaarten voor het dinerconcert kunt u bestellen onder het kopje kaarten kopen of een mail te sturen naar secretaris@kempengroen.nl. Een kaartje kost 25,-.

Zaterdag beginnen we met een receptie waarbij u de gelegenheid krijgt om felicitaties over te brengen aan het bestuur en haar leden. Aansluitend laten we opnieuw muziek de boventoon voeren door een optreden van de feestband Partyrockers en zanger Johnny Romein. Deze avond nodigen we het gehele dorp, onze (oud)leden en andere enthousiaste muziekliefhebbers uit om te genieten van een gezellige feestavond.

Zondag zal in het teken staan van harmonie- en fanfaremuziek. Diverse korpsen uit de regio zullen een muzikale bijdrage leveren zodat in ons dorp een feestelijke sfeer zal hangen, waarbij u ook hartelijk welkom bent. De toegang op zaterdag en zondag is gratis.